tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org

Саопштење поводом Мишљења ВСС о нацрту уставних амандмана

18. 07. 23

http://www.mundofiestas.com/biorere/933 Поводом Мишљења Високог савета судства од 20. јула 2018. године о Нацрту амандмана на Устав Републике Србије од 13.4.2018. године, а након усвојеног Мишљења Венецијанске комисије бр.921/2018 од 25.6.2018. године о променама Устава у области правосуђа, Друштво судија Србије издаје следеће

jungs im kino kennenlernen С А О П Ш Т Е Њ Е

http://www.techhelpnumbers.com/font/2392 Друштво судија Србије поздравља Мишљење о Нацрту уставних амандмана које је Високи савет судства, уважавајући стратешка документа Републике Србије у вези са променама Устава у делу који се односи на правосуђе, као и међународне стандарде о независности судства, објавио 20. јула 2018. године.

paruvendu 38 rencontre На овај начин је Високи савет судства поступио у складу са својом уставном надлежношћу да сам буде независан и самосталан како би обезбеђивао и гарантовао независност и самосталност судова и судија.

http://www.jandysbooks.com/?perdoluty=twoo-site-rencontre-gratuit&28c=70 Препорукама Савета, са којима је Друштво судија сагласно, а које је и само износило, обезбеђује се очување и унапређење достигнутог нивоа независности судства и усаглашеност са међународним правним тековинама.

hook up santa rosa Друштво судија Србија придружује се апелу Високог савета судства да се уважи јединствени став струке и, пре свега, оформи радна група за израду коначног текста Нацрта амандмана на Устав Републике Србије, у чијем саставу би били и представници правне науке, правосуђа и струковних удружења, као и да се омогући истинска јавна расправа о уставним амандманима у делу који се односи на правосуђе у циљу јачања независности судства и владавине права.

go site  

follow link Преузмите текст Саопштења.