tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
18. 09. 13

expat dating sites france Dragana Boljević, predsednik Društva sudija Srbije, i Goran Ilić, predsednik Udruženja javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije, gostovali su u emisiji Dan uživo N1 televizije i izneli niz zamerki na predloženi Nacrt amandmana na Ustav RS u delu koji se odnosi na pravosuđe.

follow Snimak emisije možete pogledati u nastavku.

Detaljnije: Dragana Boljević i Goran Ilić o ustavnim amandmanima u emisiji Dan uživo televizije N1
18. 09. 12

watch Povodom treće po redu verzije, ovog puta u formi nazvanoj Nacrt amandmana na Ustav Republike Srbije (za javnu raspravu), koju je Ministarstvo pravde objavilo na svom veb-sajtu kasno popodne 11. septembra 2018. godine, bez nacrta Ustavnog zakona za sprovođenje amandmana i bez poziva za javnu raspravu, Društvo sudija Srbije izdaje sledeće

get link S A O P Š T E Nj E

mujeres solteras numeros de telefonos I ovom verzijom ustavnih amandmana Ministarstvo pravde ne odustaje od namere da pravosuđe potčini izvršnoj i zakonodavnoj vlasti uz proširenje mogućnosti političkog uticaja na rad pravosuđa.

Detaljnije: Saopštenje o Nacrtu amandmana na Ustav RS
18. 08. 28

Prenosimo, u nastavku, autorski tekst Save Đurđića, sudije Apelacionog suda u Novom Sadu i izbornog člana Visokog saveta sudstva, koji je objavljen u subotu 25. avgusta 2018. godine u rubrici Pogledi dnevnog lista Politika.

 

100 percent free swedish dating sites Monopol na izmenu Ustava ugrožava pravosuđe

Detaljnije: Savo Đurđić za Politiku: Monopol na izmenu Ustava ugrožava pravosuđe
18. 07. 18

Društvo sudija Srbije sačinilo je na engleskom jeziku i 30. aprila 2018. godine poslalo Venecijanskoj komisiji Komenatre na Nacrt amandmana na Ustav Republike Srbije.

Detaljnije: Komentari Društva sudija na Nacrt ustavnih amandmana
18. 07. 03

Evropska komisija za demokratiju putem prava (Venecijanska komisija) Saveta Evrope na svojoj 115. Plenarnoj sednici održanoj 22-23. juna 2018. usvojila je Mišljenje o Nacrtu amandmana na Ustav Republike Srbije od 13. aprila 2018.

Mišljenje je dostupno na sajtu Venecijanske komisije na sledećem linku

Preuzmite tekst Mišljenja kao i prevod Društva sudija Srbije.