tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
20. 01. 19

Povodom učestalih neprimerenih i protivpravnih javnih istupa pojedinih najviših državnih zvaničnika i medijskih napisa kojima se, bilo zbog nerazumevanja bilo zbog zle namere, komentariše postupanje javnog tužilaštva i sudova u nepravnosnažnim krivičnim postupcima i neprestano napadaju pojedine sudije, i sve to na nipodaštavajući, srdit i odbojan način, i kojima se javnost navodi na zaključak da je pravosuđe isključiv krivac za kriminal, kao i da nosiocima pravosudne funkcije nedostaje pravničko znanje, a pritom u drugi plan stavlja odgovornost zakonodavne i izvršne vlasti za obezbeđenje odgovarajuće tehničke i materijalne opremljenosti javnih tužilaštava i sudova, njihove ravnomerne opterećenosti i dovoljnog broja tužilačkih i sudijskih pripravnika i pomoćnika koji bi bili plaćeni za svoj rad, kao i zakona koji bi uspostavili odgovarajuću funkcionalnu povezanost javnih tužilaštava i policije (nabrajanje nije iscrpno),

Detaljnije: Otvoreno pismo VSS, DVT i RJT
20. 01. 09

Društvo sudija Srbije i Udruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije će, preko svojih predstavnika u MEDEL i EAJ, sa kolegama iz ostalih evropskih država učestvovati 11. januara u “Tihom maršu” u Varšavi.

Društvo sudija i Udruženje tužilaca pozdravljaju nezavisne sudije u Poljskoj, podržavaju njihov hrabar otpor merama koje povređuju nezavisnost sudstva i urušavaju pravnu državu i ohrabruju ih da istraju u borbi.

19. 12. 30

Kancelarija Društva sudija Srbije neće raditi do 12. januara 2020. godine.

Od ponedeljka, 13. januara, kancelarija će raditi normalno.

19. 12. 17

Društvo sudija Srbije i Udruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca održali su 16. decembra tribinu pod nazivom 10 godina od reizbora – Sećanje na pogubne poteze da se ne bi pravili novi.

Detaljnije: Održana tribina "10 godina od reizbora – Sećanje na pogubne poteze da se ne bi pravili novi"
19. 12. 09

Sredinom decembra 2019. godine navršava se 10 godina od kako je pravosuđe Srbije bilo primorano da učestvuje u retrogradnom i po pravnu državu razornom procesu – reizboru svih sudija i tužilaca. Bez optužbe, suđenja i krivice, bez prava i da vide dokaze, kojih ni nije bilo, bez presude i prava na žalbu i bez posla zateklo se u dva dana preko 1000 sudija i tužilaca.

Detaljnije: Tribina "10 godina od reizbora – Sećanje na pogubne poteze da se ne bi pravili nove"