tickling-videos.net
All for Joomla All for Webmasters
fetish-latex.org
20. 03. 16

Zaposleni u Kancelariji Društva sudija Srbija će, usled proglašenog vanrednog stanja u Republici Srbiji i pandemije virusa COVID-19, počevši od 16. marta 2020. godine, pa do daljnjeg, posao obavljati putem rada od kuće.

U pomenutom periodu, Kancelarija i zaposleni će biti dostupni putem elektronske pošte i mobilnih telefona.

20. 03. 16

U četvrtak 12. marta Društvo sudija Srbije dostavilo je Ministarstvu pravde svoje Komentare na revidirani nacrt Akcionog plana za Poglavlje 23.

Komentare Društva možete preuzeti ovde.

20. 01. 19

Povodom učestalih neprimerenih i protivpravnih javnih istupa pojedinih najviših državnih zvaničnika i medijskih napisa kojima se, bilo zbog nerazumevanja bilo zbog zle namere, komentariše postupanje javnog tužilaštva i sudova u nepravnosnažnim krivičnim postupcima i neprestano napadaju pojedine sudije, i sve to na nipodaštavajući, srdit i odbojan način, i kojima se javnost navodi na zaključak da je pravosuđe isključiv krivac za kriminal, kao i da nosiocima pravosudne funkcije nedostaje pravničko znanje, a pritom u drugi plan stavlja odgovornost zakonodavne i izvršne vlasti za obezbeđenje odgovarajuće tehničke i materijalne opremljenosti javnih tužilaštava i sudova, njihove ravnomerne opterećenosti i dovoljnog broja tužilačkih i sudijskih pripravnika i pomoćnika koji bi bili plaćeni za svoj rad, kao i zakona koji bi uspostavili odgovarajuću funkcionalnu povezanost javnih tužilaštava i policije (nabrajanje nije iscrpno),

Detaljnije: Otvoreno pismo VSS, DVT i RJT
20. 01. 09

Društvo sudija Srbije i Udruženje javnih tužilaca i zamenika javnih tužilaca Srbije će, preko svojih predstavnika u MEDEL i EAJ, sa kolegama iz ostalih evropskih država učestvovati 11. januara u “Tihom maršu” u Varšavi.

Društvo sudija i Udruženje tužilaca pozdravljaju nezavisne sudije u Poljskoj, podržavaju njihov hrabar otpor merama koje povređuju nezavisnost sudstva i urušavaju pravnu državu i ohrabruju ih da istraju u borbi.

19. 12. 30

Kancelarija Društva sudija Srbije neće raditi do 12. januara 2020. godine.

Od ponedeljka, 13. januara, kancelarija će raditi normalno.